Наскоро Валери Божинов бе изловен как разказва на маса в приятелска

...
Наскоро Валери Божинов бе изловен как разказва на маса в приятелска
Коментари Харесай

Божинката се хвали: Опънах Николета в самолет!

Наскоро Валери Божинов бе изловен по какъв начин споделя на маса в другарска компания пикантна преживелица от интимния си живот с плеймейтката Николета Лозанова. От описа му се схваща, че двамата са правили секс в самолета, съвсем като в най-великия сексуален разказ за всички времена „ Емануела “, написа България Днес.

Въздушното премеждие се разиграло по време на престоя на самолета им от Мадрид до Тенерифе, където звездната двойка отивала на отмора. „ Имахме три часа. „ И аз си споделям какво ще вършим през това време? Пихме кафенца, играхме на компютърни игри, четохме списания, книги... “, разказва по какъв начин е решил да разбие скуката Божинката. И в един миг му хрумнало, че може да уплътнят паузата с половинката си... със секс.

„ Имахме шанс, че бяхме единствено двамата и на седалката, и на целия ред, тъй като пътувахме в бизнес класа. И й споделям на Николета: „ Защо не си поиграем малко? “. Лошо няма. Викнах стюардесата и я помолих да донесе три-четири одеяла и възглавница. Завихме се и аз споделям на момичето, за Николета: „ Не й е добре, студено й е, има температура... “ А то - горещина неповторима “, връща се към самолетната случка някогашният брачен партньор на Ни Ло.

Валери регистрира и като огромно облекчение за последвалата „ гимнастика “ това, че облегалките на креслата им се дърпали обратно и се получавало „ тройно легълце ”. Николета беше с ботуши и една къса рокля, Идеално! “, споделя Божинов. И добавя с очевидно наслаждение: „ Все едно ми сподели: „ Ела, вълчо, изяж ме! “, като аз бях вълкът, а тя - Червената шапчица “. „ Нагласихме си поза, правихме си наши неща “, разкрива детайлности от „ играта “ футболистът. Той обаче и до момента е неудовлетворен от терзанията на Николета. „ Таман започвам, а тя: „ Валери, какво вършим, дали не ни гледат? “. А аз й крещя: „ Никой не ни гледа, а и да ни гледат, се кефят хората “. Тя обаче все ме пита одеялото дали не се мести. Но свършихме работата! “, горделив е със самолетния секс някогашният на най-популярната родна плеймейтка.

Напук на заигравките на Валери и Николета на ексцентрични места те се разделят публично единствено три години след сватбата си през 2011 година В записките си Лозанова изреди аргументите за раздялата. Признава, че „ с Валери се разбирахме добре и живеехме щастливо, не сме стигали до разочарования, не сме си вдигали кавги, не сме си изневерявали “.

„ В един миг обаче просто настъпи краят, ненадейно и за двамата. Грабихме толкова доста от живота, страстите, любовта си, че в един миг се изчерпахме. И всичко, последователно и някак естествено се трансформира в другарство. Когато осъзнахме, че е по-добре да се разделим, с цел да не се нараним, щерка ни Никол беше на 3 години. Отне ни към половин година, с цел да приключим дефинитивно връзките си “, разкрива Ни Ло, която всеки миг ще реализира концепцията си за телевизионно раждане на първородното им дете с вратаря Ники Михайлов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР